Най-очакваното риалити шоу в България Big Brother се завръща в ефира на

...
Най-очакваното риалити шоу в България Big Brother се завръща в ефира на
Коментари Харесай

Oфициално: Big Brother се завръща в ефир

Най-очакваното риалити шоу в България Big Brother се завръща в ефира на Нова телевизия след дълги години неявяване. Това излиза наяве от видео, което е оповестено в формалната страница на шоуто.

" Говори Big Brother! Готов ли си за новата случка? Стягай багажа и грабни шанса да промениш живота си. Най-известната къща чака своите нови съквартиранти за един друг сезон. Запиши се на nova.bg/casting. Big Brother те чака ", се оповестява в късия видеоанонс.

От Нова телевизия оповестиха, че стартира кастинг за новия сезон на предаването. Все още не е известно кога ще стартира то, само че се допуска, че това ще се случи наесен. В сайта на малкия екран са пуснали анкетна карта с разнообразни въпроси, която може да се попълни от искащите за присъединяване. Сред въпросите са - " Имате ли занимание и какво е то? ", " Коя е последната Ви фантазия? ", " С кого бихте желали да отидете на вечеря? ", " Какъв факт за Вас би ни изненадал? " и други.

Big Brother несъмнено промени визиите за телевизия и живота на хората, взели участие в предаването. Телевизионни водещи и кореспонденти, звезди на кулинарната сцена, манекенки, всемирски лъвове и лъвици и даже кандидат-политици се родиха сред четирите стени на най-известната къща в България.

Мисията на Big Brother е да прекатурва визиите за света и живота към нас, да разрешава на феновете да надникнат надълбоко в персоналните мотивации на участниците, а на Съквартирантите да видят себе си в профил и да изживеят премеждие, което трансформира тях самите вечно.

За последно Big Brother в България се излъчваше през есента на 2018 година. Тогава форматът бе извоюван от рап изпълнителя Wosh MC.

Загадка към този момент остава кой ще бъде водещ на шоуто, защото и двете му лица - Алекс Сърчаджиева и Ники Кънчев към този момент работят в bTV. Феновете на предаването се надяват водещ да бъде Азис - през 2018 година артистът беше екранна половинка на Александра Сърчаджиева в дейли епизодите на риалитито.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР